O Nama

Knjižara "Dambo" Herceg Novi

Preduzeće Bašić doo osnovano je 1997. godine na Toploj u Herceg Novom, i počinje sa radom u malom ali prijatnom prostoru šaroliko ukrašene knjižare nedaleko od osnovne škole. Osmišljena od svojih osnivača kao miran veseo kutak, u kome će vas uvijek sa osmjehom dočekati, knjižara raste i uobličava se u cjelinu koju danas zovete Dambo: mjesto gdje se uvijek možete osloniti na pomoć i preporuke zaposlenih, bilo da se radi o školskom priboru, poklonu za dragu osobu, ili opremanju vaših poslovnih prostorija.

Za najmlađe, ali i one koji su odlučili da još neko vreme ne odrastu, nudimo veliki izbor slikovnica, bojanki i društvenih igara.

Za one koji su već zakoračili u svet odraslih, radoznale i smjele, pribavili smo široku lepezu enciklopedija, puzli raznih motiva i putni program kofera za odvažne putnike.

Za naše drugare đake, pored raznovrsnih školske torbi, udžbenika i pernica, držimo i edukativne igre o nauci i eksperimentima, koje će im usaditi želju da i sami istražuju naoružani znanjem i znatiželjom.

Za naše drage dame preporučujemo tašne i novčanike čuvenih svjetskih imena, a za časove odmora  nudimo djela književnosti koja će ih voditi do najinteresantnijih mjesta na planeti, zatim ideje za hobi, dekupaž i slikanje.

Naš uspeh mjerimo prije svega osmjesima hiljada djece koja odrastaju uz naše torbe i knjige, i mnoštvom zadovoljnih kupaca koji nam iz godine u godinu ukazuju poverenje. Zato vas ni ubuduće nećemo iznevjeriti, već ćemo vaše povjerenje sa zadovoljstvom nagraditi kvalitetnim asortimanom i pristupačnim cijenama. 🙂

Lokacija

5
6
2
3
1
4