Ponuda

Kancelarijski materijal je neophodan za funkcionisanje savremenih preduzeća. Nudimo široku lepezu različitih robnih marki: Schnaider, Cardea, Fellowes, Delta, Office Point, Kores. Kod nas možete naći: registratore, fascikle, trake za kasu, bušače, spajalice, heftalice, korektore, čaše za olovke, makaze, klamerice i sve druge proizvode neophodne za vaš kancelariski prostor, a naši zaposleni će Vam sa zadovoljstvom pomoći da Vaše radno mijesto opremite idealno za Vaše potrebe.

U našoj lepezi proizvoda nudimo Vam opremu za poslovne prostore, blokovsku robu, fascikle svih dimenzija i namijene (pvc i kartonske), držače papira, police za dokumenta, stolne mape, koverte, uništavače papira, kalkulatore sa trakom, table (plutane i bijele) i drugu prateću opremu. Za Vas mozemo da poručimo aparate za plastifikaciju, folije za koričenje, i kartone raznih gramaža i namijene.

Pored kancelariskog materijala i našoj ponudi je i papirna galanterija. Nudimo papir marke DoubleA, Fabriano i Navigator. Pored papira od 80g, u ponudi imamo i papir A4 formata 120g, zatim 160g, 200g, 220g i druge.  Papirna galanterija obuhvata i samoljepljive etikete A4 formata raznih formata naljepnica. Pored papira držimo koverte raznih formata i boja, post it naljepnice, blokove, kožne i pvc rokovnike.

Raspolažemo veoma širokom paletom pisaćeg pribora, bilo da se radi o školskiom priboru ili profesionalnom crtanju. U ponudi su: grafitne olovke, tehničke olovke, penkale, hemijske olovke, roleri, signiri i markeri. Asortiman se sastoji od olovaka za đake prvake, do raznovrsnih kompleta rapidografa i slikarskih grafita. Radimo sa poznatim i priznatim brendovima kao: Parker, Steadtler,  Pilot, Stabilo, Koh-I-Noor, Milan, Maped idr.

Ponosimo se bogatom ponudom školskog pribora i atraktivnih artikala za đake i studente. Kod nas možete kupiti udžbenike za osnovce, sveske raznih dezena i formata, pernice pune i prazne (Steadtler, Giotto, Faber castel, Maped), đačke torbe (Target, Disney, Benetton, Fila) anatomske i ojačane za prvake, i atraktivne na jedno rame za srednjoškolce.

U ponudi imamo lektire za osnovce, enciklopedije i edukativne knjige za mlade, materijal za likovnu kulturu (blokovi, boje,kistove, plastelin, materijal za amatersko slikanje) i muzičku kulturu (notne sveske vise vrsta, ksilofone).

Iz ponude izdvajamo edukativni program knjiga i slikovnica Kreativni Centar, program izdavača Publik Praktikum, zatim Vulkančić, Pčelica i Evro Giunti.

U prodajnom programu nudimo ribone, tonere i kertridže (HP, Canon, Samsung, Lexmark, Orink, Koper) originalne i kompatibilne. Nudimo i sledeće kategorije kompjuterske opreme: CD, DVD (Verbatim, MediaRange), miševe i tastature (klasični i bežični), zvučnike, slušalice (Logitech, Genius, Fujitsu, Toshiba), fleš memorije, SD kartice idr.

Nudimo Vam kožnu galanteriju visokog kvaliteta proižvođača Princ (rokovnici, kaiševi, novčanici,privjesci za ključeve). Takođe nudimo kožu italijanskog brenda Tonny Perotty, proizvođača muških i ženskih kožnih tašni, novčanika, futroli za naočara idr. Kod nas možete pronaći poklon setove brenda Diplomat (hemijske olovke i naliv pera), Parker setove i poklon komplete Maruška (ešarpa, neseser). Sve artikle kupljene kod nas pakujemo gratis u celofan, til, i ukrasnu kesu po Vašoj želji.

U asortimanu putničkog programa izdvajamo: kofere (US POLO Assn, Diele), putne torbe, kožne torbe za dokumenta, lap top torbe, sportske torbe (Target, Jaslen). Putni koferi su napravljeni od pvc izdžljive plastike ili od vodonepropusnog tekstila. Točkovi na koferima su isključivo silikonski, a rajfešlusi se zaključavaju u fiksnoj bravi sa parom ključeva. U ponudi imamo i dječije kofere, vesele i atraktivne, motiva Miki Maus, Paperino, Winks idr.

Vršimo usluge fotokopiranja, uvezivanja (pvc spiralni povez, heftanje) i plastificiranja dokumenata. Fotokopiranje dokumenata vršimo na A4 i A3 formatu papira, u crno bijeloj boji. Takođe fotokopiramo na paus papiru, plastičnoj foliji, i većim gramažama papira.

Ponosimo se našom lepezom slikarskog i umjetničkog materijala, izdvajamo: uljane boje, špartle, kistove i četke, akrilne boje, grafite i ugljen setove, tuš crni i u boji, materijal i posude za dekupaž, contur paste, šablone za slikanje, fimo masu, platna za slikanje, boje za platna, štafelaje, pastel i akvarel blokove, alat za oblikovanje gline. Prodajemo materijal potreban za realizaciju umjetničkog djela, profesionalcima i amaterima.

U ponudi imamo materijale i alate za: dekupaž, grafiku, akvarel, vitraž, pastel. Našim mušterijama pružamo priliku da upoznaju, kupe, i saznaju više o umjetničkom materijalu putem obučenog osoblja, uputstva i kataloga. Prodajemo materijal za slikanje i crtanje tehnikama : ugalj, ulje, akril, vitraž, pastel, kreda, tempera, tuš.

Za amatere i profesionalne slikare držimo literaturu o umjetnosti i slikarstvu, kao i priručnike sa raznovrsnim tehnikama, namijenjene svima koji se bave likovnom umjetnošću.

Od brendova izdvajamo : Koh-i-Noor, Lucas, Giotto, Fila, Diakakis, Divolo, Cadence.